Friday, April 9, 2010

9.4. Bangkok - chramy, mesto

Po vcerejsi rychlonavsteve Khaosan road jezdime dnes tuktukem po meste a prohlizime chramy a obchody. Mesto je to opravdu vcelku pekelne, rozsahle a pro neznaleho hodne neprehledne. Vzali jsme si vylet za mesto na plovouci trhy, tak snad to zitra nejak zvladnem.

Nechali jsme se od tuktukare vyhodit u hotelu, pac s nama jezdil jenom po tailor shopech, klenotnictvich a pod (i pres varovani jsme se do toho nechali uvrtat). Po obede jsme odjeli na Golden Mount - zatim asi to nejhezci z Bangkoku a pak uz jenom pesky k lezicimu budhovi a Grand Palace. Tam jsme dosli uz pozde, tak jsme ani nesli dovnitr, mozna zitra, zas tak daleko to neni, nebo vezmem lod. Ted jdem projit okoli kvuli jidlu, to zas bude ruznych nahanecu :/.

Okoli Khaosan road opet zaujalo, sli jsme na thaiskou masaz, super, sice jsem byl o 60 cisel vetsi a 60 kilo tezsi a rikali mi Shreku nebo Avatare, ale nemelo to chybu. Je teda spis muceni nez co jineho, ale super, stoji to fakt za to. Zitra nas ceka vylet mimo mesto, tak uvidime.

1 comment:

kawasak said...

Cauky, to se teda mate, nechate se uvrtat do vseho. Tak nadale piste, at jsme alespon zdalky u toho. Je to zajimave. Davejte na sebe pozor - zadna cervena revoluce.
Doma nic noveho. Zdravime vsichni vsechny na ceste. M.